söndag 25 juli 2010

Recension: Amazing Spider-Man #638


The Grim Hunt är slut och nu är det dags för oss läsare att äntligen få reda på vad som egentligen hände under One More Day. Marvel säljer in One Moment in Time som en episk och framförallt nödvändig berättelse för alla som bara måste veta vad Mary-Jane viskade till Mephisto.

Nu råkar det tyvärr vara så att One More Day fått utstå mycket kritik och mina förväntningar inför denna kommande berättelse har varit försiktigt optimistiska. Och tyvärr levererar varken manus eller artwork.

När det kommer till berättelsen är detta nummer alldeles för tunt på avslöjanden för att jag ska orka känna någon större längtan inför vad som komma skall. Den består mest av att Peter och MJ pratar om varför deras bröllop inte blev av samtidigt som vi får se flashbacks till händelserna som ledde till att Peter missade bröllopet.

Det är självklart kul att få se de klassiska gamla historierna tillsammans med de nya, men skiften i stilar blir allt för påtaglig. Och de nyproducerade rutorna lämnar mycket att önska. Peter kan i en ruta se ut som en fläskig alkis för att i nästa se lite mer ut som sig själv. Efter vad vi fick se i The Gauntlet och The Grim Hunt är detta ett rejält nedköp.

123FYRA5678910

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar