onsdag 11 augusti 2010

Recension: Ultimate Avengers 2 #6


Sista numret av Mark Millars fortsättning på Ultimate Avengers är nu här och det är dags för The Punisher med följe att göra upp med Ghost Rider. Handlingen har genom dessa sex nummer varit väldigt tunn, ett gäng "superhjältar" jagar en Ghost Rider som i vanligt maner är ute efter hämnd. Det har under seriens gång aldrig riktigt lyft och uppsättningen av karaktärer känns i många fall helt onödig, speciellt i detta nummer där i princip alla står i bakgrunden förutom The Punisher. För ett fan av Mark Millar är det lite av en besvikelse då jag förväntat mig antingen övervåld eller för den delen lika välskrivna karaktärer som The Ultimates.

Vad jag däremot har gillat under seriens gång är teckningarna av Francis Yu, vad de ibland saknar i detaljarbete väger de upp i känsla. Hans stil tecknarstil är rätt hård och skulle passa till en våldsammare serie, vilket detta aldrig blir.

Ultimate Avengers 2 har redan från början varit en ljummen bekantskap. Det är långt ifrån dålig men inte i närheten så bra som jag vill tro att den kunde vara. Historien fortsätter i del tre som borde finnas ute i butik denna vecka.

12345SEX78910

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar